search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Thursday, 22 September 2016, 3:17

Contact:
0101233114
Description:
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Verksamhetsområde Planering svarar för planeringen av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Vi på Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder.
Biträdande samhällsplanerare regionalt, vikariat

Arbetsuppgifter
Vi söker en biträdande samhällsplanerare som i första hand ska stödja regionens strategiska planerare i framtagande av Nationell plan och Regionala planer. Inte bara med administration och samordning, utan även kunna växa in i rollen och ta ett ansvar och vara ett stöd i framtagandet av underlag. Det gör att arbetsfältet omfattar hela regionen (Halland, Västra Götaland och Värmland) men med fokus på och placering i Göteborg.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till juni 2018.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning minst 180hp med inriktning mot samhällsplanering, fysisk planering eller annan utbildning bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan, men det är inget krav.

För att lyckas i rollen är du självgående och kan strukturera ditt arbete. Du är analytisk som person och tar initiativ för att lösa dina arbetsuppgifter på ett lösningsfokuserat sätt. Vidare krävs att du uttrycker dig väl på svenska i tal och i skrift.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2016-10-18

• Location: Göteborg

• Post ID: 3799926 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com