search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Wednesday, 21 September 2016, 3:50

Contact:
0859898010
Description:
Gillar du service kopplat till reception och administration? Talar du finska? Då är det dig vi söker som ambulerande receptionist hos Adecco Outsourcing!

Om uppdraget
I rollen som receptionist kommer du vara ambulerande och arbeta i olika receptioner och få möjlighet att utvecklas, skapa kontakter och få erfarenheter inom olika branscher.
Dina arbetsuppgifter består främst av växel och receptionsuppgifter, du kommer att ta emot besökare, koppla vidare inkommande samtal och hålla god ordning i reception och konferenslokaler.

Adecco Outsourcing har entreprenader hos kunder inom olika branscher i Stockholmsområdet. I rollen som ambulerande receptionist kommer du att arbeta på flera av dessa arbetsplatser under din tid hos oss, och därmed få möjlighet att bygga upp ett personligt kontaktnät! Tjänsten är på heltid mån-fre 8-17

Om dig
Har du en fullständig gymnasieutbildning och dessutom viss erfarenhet av serviceyrket kommer du att känna dig som hemma på detta uppdrag. Du är en van datoranvändare och behärskar Officepaketet.
Ett krav är att du kan finska samt svenska och engelska då det är koncernspråket hos våra kunder.

För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel, öppen för förändringar och nya situationer. Din vardag kommer att se olika ut från dag till dag, du kommer att arbeta med olika människor, vilket gör att det underlättar om du tycker om att möta nya människor, sätta dig in i nya arbetssätt och har en positiv inställning.

Om anställningen
Uppdraget som ambulerande receptionist är på heltid måndag-fredag, kontorstider. Uppdraget börjar med 6 månaders provanställning och övergår sedan till tillsvidare. Du anställs som konsult i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående.
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få inbjudan till videointervju som du ombeds genomföra så snart som möjligt. De som går vidare efter videointervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

• Location: Stockholm

• Post ID: 3800103 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com