search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Friday, 19 August 2016, 5:45

Contact:0854506922

Description:
Om jobbet
Har du erfarenhet av pension och försäkring? Söker du en bred administrativ tjänst i ett ledande företag?

Söderberg & Partners söker en engagerad, noggrann och ansvarsfull administratör inom livförsäkringar. Du behöver ha kunskap inom tjänstepension/försäkring och vilja satsa helhjärtat i ett trevligt och affärsfokuserat team.

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är öppen och trevlig, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du:
Har ett par års erfarenhet av administration inom tjänstepension
Är noggrann, effektiv och strukturerad
Är kommunikativ och serviceinriktad
Kan identifiera dig med våra värderingar att vara Ansvarsfull, Hjälpsam, Driven och Modig
Goda kunskaper inom Excel är meriterande.

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Ditt närmaste team består av 12 trevliga kollegor och vi har en vänlig och lösningsfokuserad atmosfär.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Sveavägen 13, Stockholm

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2016-10-15

• Location: Stockholm

• Post ID: 3761067 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com