search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Monday, 19 September 2016, 3:19

Contact:
084515054
Description:
Har du erfarenhet av pension och försäkring? Är du en noggrann och kunnig LIV-administratör som ständigt strävar efter att överträffa kundernas förväntningar?

Team S.P. Fällman är ett drivet och framgångsrikt rådgivarteam inom Söderberg & Partners. Vi söker nu en engagerad, serviceinriktad och ansvarsfull administratör inom livförsäkringar. Du behöver ha kunskap inom tjänstepension/försäkring och vilja satsa helhjärtat i ett fartfyllt och kundfokuserat team.

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är öppen och trevlig, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du:
Har några års erfarenhet av administration inom tjänstepension
Är noggrann, effektiv och strukturerad
Är kommunikativ och serviceinriktad
Trivs i en dynamisk miljö med högt tempo
Kan identifiera dig med våra värderingar att vara Ansvarsfull, Hjälpsam, Driven och Modig
Goda kunskaper inom Excel är meriterande, liksom relevanta utbildningar inom IFU, Försäkringshögskolan eller liknande.

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Team Fällman består av består av sju trevliga kollegor och vi har en vänlig, stöttande och lösningsfokuserad atmosfär.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2016-10-09

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3799943 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com