search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 5:45

Contact:0812050420

Description:

Arbetsuppgifter och tjänsten

På vårt kontor i Gamla Stan är vi ett glatt team med rekryteringskonsulter och säljare som tillsammans med vår VD utgör en av Stockholms trevligaste arbetsplatser! Det har sedan starten 2009 gått bra för företaget och vi har ofta mycket att göra på kontoret. Vi letar nu efter dig som är en effektiv kontors- och rekryteringskoordinator och som kan hjälpa oss med allt det viktiga som vi själva har svårt att hinna med.

På Level Recruitment har vi har förmånen att få arbeta med spännande kunder och kompetenta kandidater och vi hoppas nu hitta dig som vill bli en del av oss och som vill fortsätta att arbeta för företagets framgång. Din roll som kontors- och rekryteringskoordinator hos oss kommer att vara varierad, men i huvudsak bestå av två delar; stötta rekryteringskonsulterna med administrativa uppgifter, samt att sköta olika typer av kontorsfrågor.

Exempel på administrativa uppgifter kan vara:
Ta emot kandidater som kommer på intervju
Publicera platsannonser på webben
Administrera klara rekryteringsuppdrag samt svarshantering gentemot kandidater
Arbeta med kartläggning av verksamheten/research
Förbereda kandidatpresentationer i Word
Referenstagning
Samla in betyg och intyg ifrån de kandidater som erbjuds jobb
Boka resor och hotell i samband med intervjuer av kandidater
Etc.
Exempel på kontorsrelaterade uppgifter kan vara:
Svara i växeln
Ansvara för vår webbmail
Ta emot leveranser och gå ärenden vid behov
Beställa kontorsmaterial
Hålla ordning och reda i våra lokaler
Assistera VD och säljavdelningen vid behov
Diverse sysslor inom ekonomi och administration
Etc.
Erfarenhet, utbildning och person

Till den här rollen söker vi dig som tycker att det är roligt att ge service och som vill fortsätta arbeta i en serviceinriktad roll. Du har sannolikt en gymnasial utbildning och har erfarenhet av administrativt arbete på ett tjänsteföretag. Kanske har du arbetat på advokatbyrå, inom servicebranschen, på konsultbolag eller kanske som researcher på ett rekryteringsföretag? Du tycker att administration är roligt och du har mycket goda kunskaper i MS Office, framför allt Word och Excel.

För att komma till din rätt i den här rollen bör du vara en doer som tar ett självständigt ansvar och tar egna initiativ då du ser att något behövs göras. Du känner stolthet i att göra ett bra arbete, du är verbal och effektiv. Du gillar att ha mycket att göra och har förmågan att hantera många saker samtidigt. Då du kommer att ha kontakt med våra kunder och kandidater behöver du ha en professionell attityd och kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Med en prestigelös inställning tar du hand om våra lokaler och gör det trivsamt för oss själva och för våra kunder och kandidater som besöker oss.

Låter det intressant? Vi ser fram emot att få höra av dig!

Ansökan
Känner du dig lockad av tjänsten eller har frågor, vänligen kontakta Susanna Hörler, Senior rekryteringskonsult, på 08-120 50 420. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

ORT
Stockholms stad
ANSTÄLLNING
Heltid
Tillsvidareanställd
ANTAL TJÄNSTER
1
YRKESOMRÅDE
Administration
HR & Personal
UNDERKATEGORI
Koordinator
Rekrytering
Ansök nu
Tipsa om jobbet
KONTAKT

Ring Susanna Hörler, 08-120 50 420

PUBLICERAD

4 dagar sedan

SISTA ANSÖKNINGSDAG

8 nov

Om företaget
Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering, search och headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

• Location: Stockholm

• Post ID: 3761068 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com