search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Tuesday, 20 September 2016, 3:50

Contact:
086639900
Description:
Har du god systemvana, är administrativ och vill utvecklas vidare inom logistik? Just nu söker vi orderadministratörer till flera av våra kunder i Stockholmsområdet - sök tjänsten idag!

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som orderadministratör arbetar du med flödet från order till leverans. Du sköter orderadministration i olika system och har daglig kontakt med kunder, återförsäljare eller leverantörer via telefon och mail. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta för att effektivisera arbetet på logistikavdelningen och ge största möjliga service gentemot såväl kollegor som samarbetspartners.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, prestigelös och serviceminded. Du har erfarenhet av logistik och kan se helhetsperspektivet från att kunden lägger order tills produkten är levererad. Då du är i kontakt med kunder och leverantörer ser vi att du har har god kommunikativ förmåga och talar och skriver väl på både svenska och engelska. Vidare har du tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och god systemvana. Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av orderhantering.

Övrigt

Uppdragen är på konsultbasis på stora väletablerade bolag. Du blir anställd av oss på KFX HR-partner. Tillträde är per omgående och på heltid så ansök redan idag!

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet!

about the company
Our customers are large well established company located in Sodertalje and Upplands Väsby.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3800104 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com