search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Saturday, 17 September 2016, 4:28

Contact:040311270

Description:
Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Till vår registervårdsavdelning söker vi nu en ny medarbetare med inriktning serviceavtal. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som registervårdsadministratör arbetar du med att underhålla, uppdatera och registervårda funktionens datorprogram, system och tjänster. Du ger stöd och support till användare.

Kompetenskrav
Vi vill att du har kvalificerad erfarenhet av registervårdshantering samt goda kunskaper i Officepaketet och förmåga att använda företagets datorprogram. Det är en stor fördel om du har kunskap i våra generalagenters DMS-system samt kunskap om agenterna krav och kriterier. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskaper i Kobras affärssystem.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, uppmärksam och har en analytisk förmåga. Du är en god administratör och van vid att prioritera och hantera ett växlande arbetstempo. Du har en god känsla för service. Du trivs med att arbeta självständigt men har också en god samarbetsförmåga. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig. För dig som vill söka tjänsten är det självklart att du delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag samt är beredd att satsa hela vägen och lite till.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är ett vikariat på 1 år, heltid med placering i Malmö

Kontakt
Har du frågor om tjänsten?
Facklig representant, Andreas Key, Unionen, tfn 040-31 14 21

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

ORT
Malmö stad
ANSTÄLLNING
Heltid
Vikariat
ANTAL TJÄNSTER
1
YRKESOMRÅDE
Administration
Ansök nu
Tipsa om jobbet Ta bort, ändra, förnya
KONTAKT

Ring Mats Öberg, 040-31 12 70

PUBLICERAD

4 dagar sedan

SISTA ANSÖKNINGSDAG

19 okt

Om företaget
Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

• Location: Malmö

• Post ID: 3793695 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com