search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden administrative/office

Posted: Wednesday, 21 September 2016, 8:23

Contact No.0313335481

Description:

Trivs du i en koordinerande tjänst och vill arbeta i projektform? Här får du chansen att arbeta i ett engagerat team och tillhöra ett världsledande företag inom kylbranschen. För Carriers räkning söker vi en driven projektassistent. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänstebeskrivning
Som projektassistent är du en del av ett team på fyra personer där du supportar projektledare/KAM administrativt och med en stor variation av arbetsuppgifter. I tjänsten får du möjlighet att lära dig mer om kylentreprenad och du blir en viktig nyckelspelare i de olika projekten som Carrier arbetar med. Du fungerar som en understödjande administrativ funktion för att se till att projektledarna kan fokusera på sina projekt. Ditt ansvarsområde är att hantera logistikflödet och beställa produkter från fabrik samt organisera frakter från fabrik ut till kund. Vidare utför du ritningar i AutoCad, upprättar och utför drift och underhållsinstruktioner, utför reklamationer och fakturerar entreprenader. Du rapporterar till Sales Manager Sverige.

• Location: Göteborg

• Post ID: 3806835 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com