search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden computer/technical

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:47

Contact:0704710243

Description:

Vill du arbeta med Business Intelligence i en verksamhetsnära roll? Nu söker vi, för kunds räkning, en BI utvecklare med placering Stockholm. Vår kund är ett av Nordens ledande försäkringsbolag och erbjuder försäkringsprodukter inom placerings- och trygghetsområdet för privatpersoner och företag. Vår kund är i slutfas med Solvency II projektet och du kommer att ha en nyckelroll i det fortsatta arbetet av att förvalta och utveckla den befintliga ETL lösning.

Om tjänsten
Som BI utvecklare ansvarar du för att upprätthålla en stor och komplex ETL-lösning som hanterar datainsamling från flera källor, för att förbereda sig för och följa Solvency II kraven. Du arbetar i agila team och kommer att ansvara för utveckling och förvaltning av BI-verktyget. Du är kontaktperson gentemot Solvency II-ansvarige samt att du har mycket kontakt med verksamheten. Du ansvarar även för uppdatering av SSIS-lösning, teknisk dokumentation, användarhandbok, dashboard och att uppdateringar sker i enlighet med rapporteringscykeln för Solvency II.

Din profil
För att lyckas i denna roll behöver du en stark kommunikationsförmåga, både i svenska och engelska. Du är en lagspelare och tycker om att ha många kontaktytor samtidigt som du är självgående och kan bedöma och planera ditt eget arbete. Stark drivkraft och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper.

Önskade kvalifikationer:
Du har en djup förståelse av datamodellering och datalagring och dokumenterad erfarenhet av att omsätta affärskrav till IT. Du har tre års erfarenhet eller mer inom Microsoft SSIS & SSRS, Microsoft SQL Server (T-SQL) och datamodellering. Det är meriterande om du även har kunskap inom:

• .NET (C #)

• XML / XSD

• Webbtjänster

Du erbjuds

En nyckleroll inom BI och Solvency II
Stora möjligheter till personlig utveckling och utbildning
Karriärmöjligheter
En arbetsgivare som värdesätter en bra balans mellan aktivt yrkes- och privatliv
Digert utbud av förmåner, såsom subventionerad städhjälp, lägenhets-/stuguthyrning etc.
Övrigt
Ovanstående tjänst är en rekrytering och du anställs av vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Markus Öhman.

Vi ser fram emot din ansökan och ansöker gör du via länken nedan.

Extra sökord: BI, Business intelligence, SSIS, SSRS, Developer, Development, Solvency II, SQL Server, T-SQL, Data modeling, .Net, C#, XML, XSD

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753747 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com