search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden computer/technical

Posted: Thursday, 18 August 2016, 5:20

Contact:070956394

Description:

Vill du bli en del av en servicedesk där du blir en viktig spelare i ett härligt team? Detta är en möjlighet för dig som gillar IT och vill växa i mötet med andra människor.

Till ett av Nordens största byggföretag söker nu TNG IT Digital en supporthandläggare. Här blir du en del av ett serviceinriktat team bestående av 5 personer med god sammanhållning som sitter i fräscha lokaler i norra Stockholm. Här värdesätter man service högt och du kommer att få fortlöpande utbildning i kundkommunikation och pedagogik.

Beskrivning av tjänsten

Som supporthandläggare kommer du att ge support till företagets internt anställda i Norden. Din primära arbetsuppgift blir att ta emot inkommande samtal från Sverige och Norge, göra felanalys och lösa problem i den utsträckning du kan. Samtliga incidenter registrerar du i ett ärendehanteringssystem.

Du kommer jobba som konsult hos TNG IT Digital men vara på plats hos kunden som ser långsiktigt på dig och din utveckling, med goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Som konsult har du samma villkor som direktanställda och du får möjlighet att ta del av både kompetensutveckling som förmåner.

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan kl. 7-16.

Arbetsuppgifter:
Ta emot och registrera inkommande ärenden via telefon eller webb
Utföra felanalys och återgärda uppkomna problem
Stänga ärenden och registrera dessa i vårt ärendehanteringssystem
Kategorisera och prioritera ärenden enl. gällande regler och rutiner
Återkoppla status till användarna
Utbyta information och erfarenheter med kollegorna i helpdesk
Ha en god kunskap om verksamheten och dess behov
Vem är du?

Till denna tjänst söker vi en varm person som tycker om att bemöta andra människor över telefon. Här trivs du som är pedagogiskt lagd och känner lätthet inför att bemöta andras problem och hjälpa dem på vägen.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Microsoft klientprodukter, såsom Windows 7 & 8, Officepaketet samt Outlook. Det är även önskvärt att du har kunskap inom nätverkskommunikation och Sharepoint. Vidare har du telefonvana, exempelvis från arbete i kundtjänst, callcenter eller helpdesk.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sandra Peiper, tel 0709-563943Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om TNG IT Digital
TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi är en del av TNG, den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att ständigt utmana och se bortom det uppenbara hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

För oss på TNG IT Digital är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG IT Digital kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Jobbfakta

ORT
Stockholms stad
ANSTÄLLNING
Heltid
Tillsvidareanställd
ANTAL TJÄNSTER
1
YRKESOMRÅDE
Data & IT
Service & Kundtjänst
UNDERKATEGORI
Support
Ansök nu
Tipsa om jobbet
REKRYTERINGEN HANTERAS AV

TNG

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

PUBLICERAD

1 dagar sedan

SISTA ANSÖKNINGSDAG

12 okt

Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3761065 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com