search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden computer/technical

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 5:34

Contact;0734217986

Description:
Om jobbet
Collectum IT står inför en spännande period med utveckling av helt nya tjänster, vi söker därför en javautvecklare. Ditt huvudfokus som Javautvecklare blir att implementera ny teknik för front-end och presentation, i huvudsak javabaserade webbapplikationer som är kopplade mot vårt affärssystem.

På Collectum har du i denna roll stora möjligheter att vara med och påverka val och utformning av nya lösningar. Du kommer att arbeta nära övriga specialister i ett agilt tvärfunktionellt team på ungefär tio personer bestående av projektledare, kravanalytiker, utvecklare, testare och verksamhetsrepresentanter.

Dina egenskaper och bakgrund

Som person har du ett konsultativt förhållningssätt och är full av energi, har ett starkt driv, tar ansvar samt fattar beslut även om inte alla svar finns. Du har förmåga att arbeta både praktiskt och mer övergripande, är prestigelös och ödmjuk i samarbetet med andra samt är beredd att ta olika roller för att bidra till att Collectum klarar sitt uppdrag.
Du har ett antal års arbetslivserfarenhet av utveckling inom webbapplikationer och behärskar:
Java Enterprise Edition och applikationsserver
Spring MVC, eller liknande MVC-ramverk
Java 6
JSP (Java server pages)
Vi värdesätter även erfarenhet av JUnit, Selenium, HTML5, Bootstrap, och Handlebars

Vi tror att du har relevant akademisk utbildning och att du brinner för modern webbutveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Collectum med Ogunsen Search & Selection. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Seniorkonsult eller Malin Söhr på 073-421 79 84. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast. Ansök direkt på Ogunsens hemsidaAlla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Facklig representant för FTF är Malin Wallin, 070-776 82 11, och facklig representant för SACO är Anders Jonasson, 08-508 981 67.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3787375 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com