search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden computer/technical

Posted: Friday, 16 September 2016, 4:00

Contact:0733841341

Description:
Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem. Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 200 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har drygt 900 medarbetare. Omsättningen under verksamhetsåret 2014/15 uppgick till ca 7,9 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden med fokus på små och medelstora företag. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015.

Ditt ansvarsområde

Som Lösningsspecialist på Dustin kommer du till stor del att ansvara för att säkerställa leverans och implementering av teknik inom våra kunders IT-infrastruktur. Du kommer i din roll att ansvara för hela leveransprojekt och även vara med och säkerställa våra kundrelationer genom att utveckla deras IT-miljö i enlighet med Dustins molnbaserade tjäster för IT-infrastruktur.

För att lyckas i din roll kommer du få tillgång till företagsbil, mobil och laptop, interna utbildningar, erfarna ledare och chefer, och goda förtjänst möjligheter.

Erfarenhet och kompetens

För att lyckas i rollen som Lösningsspecialist på Dustin förväntas du ha minst 5 års erfarenhet av att serva och underhålla företags IT-infrastruktur. Det är av stor vikt att du förstår hur IT-miljön är uppbyggd och förstår hur IT och teknik används inom svenska organisationer. Det innebär därmed att du har hög teknisk förmåga samt förståelse för vilka tekniska lösningar som är bäst lämpade för våra kunder för att optimera och säkerställa deras IT-miljö på bästa sätt. B-körkort är ett krav.

Som person är du framförallt strukturerad, proaktiv, noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du en social person som har lätt för att skapa relationer och överföra energi till kunder och kollegor. Dustin ser fram emot någon som är engagerad, inte bara för sina egna resultat, men även för gruppens och företagets resultat.

Dustin befinner sig i en stark tillväxtfas och det kommer de närmaste åren finnas goda möjligheter att växa inom bolaget för den som lyckas leverera och utveckla kundrelationerna.

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid.

Region: Malmö.

Lön: Fast lön + provision samt 30 dagars semester.

Kollektivavtal: via Almega.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig - Robert Conzato.


Closers erbjuder karriärmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.

Sökord: solution architect / lösningsarkitekt / tekniker / teknik / IT / technical account manager / IT-arkitektur

• Location: Malmö

• Post ID: 3793643 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com