search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden computer/technical

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 4:01

Contact:014030025

Description:
OEM Automatic
söker dig med tekniskt intresse till vår avdelning för Bildanalys och vision.
Vi tror att du på sikt vill utvecklas inom bolaget mot sälj alternativt som
Produktansvarig. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och målinriktad kommer att trivas.

Tjänsten erbjuder ett omväxlande arbete där du är en viktig länk mellan våra kunder, säljare och leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär främst att stödja våra supportingenjörer kring material, dokumentation och testning av både hård- och mjukvara. Du supportar kunder och säljorganisationen med teknisk produktinformation samt administrerar reklamationshantering och ärendedokumentation. Du kommer även arbeta i vårt produktregister och vara vår support gällande hemsida och e-handel. Du kommer ingå i ett team om åtta personer.
Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Malmö.

Vi söker dig som har ett genuint
teknikintresse tillsammans med ett högt engagemang och en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling samt trivs i en stimulerande miljö med mycket kundkontakt i högt tempo. God svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Du är i början av din karriär och har en inriktning inom datateknik med god teknisk kunskap. Meriterande är om du har utbildning inom området och kännedom om de vanligaste programmeringsspråken som till exempel
C++ och C#. Som person är du nyfiken lagspelare med egna målsättningar och en stark vilja att utvecklas. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vill du vara en del av en stor koncern och därmed ha många utvecklingsmöjligheter ser vi fram emot din ansökan.

OEM Automatic AB säljer komponenter för
industriautomation. Vi representerar ett 60-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 150 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer på www.oemautomatic.semot din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med
Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström
Om företaget
OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 60-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 150 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder.

• Location: Malmö

• Post ID: 3793644 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com