search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden computer/technical

Posted: Tuesday, 20 September 2016, 8:23

Contact No.0702185546

Description:

Har du ett tekniskt intresse och vill få möjlighet att jobba med Nordens mest nyskapande digital bank? Söker du också chansen att få utvecklas och ingå i en kunskapsspridande miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Bakgrund:
Collector Bank är en digital bank som erbjuder både privatpersoner och företagskunder finansiella lösningar. Collector har de senaste fem åren vuxit till att vara 100 kompententa medarbete på sin IT-avdelning. För att fortsätta möta kundernas behov och framtida tekniska utmaningar behöver IT-avdelningen växa.
Collector Bank brinner för gemenskap, kunskapsspridande och användandet av den senaste tekniken. Som medarbetare kommer du att få ingå i en organisation där filosofin bygger på att hjälpa och lära sig av varandra, vilket är en viktig del i Collectors arbete med att skapa framtidens lösningar.

• Location: Göteborg

• Post ID: 3806831 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com