search
backpage.com > Sweden adult entertainment > Sweden domination & fetish

Posted: Wednesday, 23 November 2016, 20:01

Reply

Ring nu:
Ts-tjejen 076-7108789
Mulatt tjejen: 070-4348729
Vi svarar inte på sms, ring bara. Vi är 2 heta dominor: en svart ung och snygg tjej och en sexy Ts, båda snygga och sexiga. Vi är diskreta och seriösa. Vi träffar inte vemsolhelst utan bara dig som är en gentleman med klass och stil och som vill ha en speciell träff, där vi alla tre njuter i en avslappnad miljö. Respekt och diskretion står högst i listan, njutningen är en självklarhet.

Tjejen är ung och snygg, otroligt sexig figur med en fast rund rumpan som väcker lusten direkt, så vacker figur är det svårt att hitta i stan, snyggt ansikte och vackert långt hår.

Ts-tjejen är slank och sexig, snygg modellfigur som de flesta kvinnor drömmer om och en skön massiv kuk som alla vill leka med.

Vi är alltid fräscha och sexigt uppklädda: höga klackar, lackstövlar, stayups, tight kort klänning, korset, alltid snyggt sminkade. Vi älskar det mesta,
Ring nu 076-7108789, vi svarar inte på sms, ring bara!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Poster's age: 26

• Location: Stockholm

• Post ID: 2883167 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com