search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Thursday, 18 August 2016, 9:02

Contact:0850805222

Description;

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.


Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går ca 770 elever och skolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete. Vi arbetar med elevledda utvecklingssamtal och vi har precis avslutat ett arbete med mattelyftet

Vår engagerade och kompetenta personal ser det kollegiala lärandet som en viktig del i utvecklingen av verksamheten och för att ge våra elever en hög kunskapsutveckling.

Vi strävar efter att vara det självklara valet för elever och föräldrar i Vällingby.
Samarbetet med föräldrar är en viktig del i vardagen och vi värdesätter ett gott samarbete med föräldraföreningen

Välkommen med din ansökan!


1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu efter en ny kollega som vill arbeta som elevassistent för en elev med diabetes.

Att var med eleven under lektionstid och på raster för att hjälpa till med kontroll av blodsocker och insulin.
I det dagliga arbetet ingår även att ge stöd till andra elever både i undervisningssyfte samt träning i det sociala samspelet. Till viss del att genomföra undervisning som planerats av läraren samt att vara delaktig i planeringen av det dagliga arbetet. Samarbete med andra kollegor i arbetslaget för att driva arbetet mot elevernas uppställda mål med elevens bästa i fokus.


KVALIFIKATIONER
Som person är du flexibel, och har en god förmåga att skapa goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har en positiv elevsyn med elevfokus i arbetet. Du trivs att arbeta tillsammans med andra människor och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du tar gärna egna initiativ.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har insyn i skolans styrdokument.


Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.
Erfarenhet krävs. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2016-10-03 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-30
Referensnummer: A45567

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771073 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com