search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 9:01

Contact:0850822888

Description;

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Är du en förskollärare som bjuder på din kompetens och bidrar till arbetsglädje? Motiveras du av att se barns lärande och självständighet utvecklas och har du en förmåga att se möjligheter istället för hinder? Då är du säkert den vi söker som kan bidra till att skapa den professionella och välkomnande förskola vi gemensamt bygger.

Jag söker förskollärare till Årstabergs förskoleenhet som består av sex förskolor i Liljeholmen/Årstaberg/Årstadal. I första hand är placeringen på förskolorna Sturehill och Hovet. Sturehill i Årstaberg är en funktionell, vacker, nybyggd förskola med 6 hemvister som startar i januari och passar dig som vill vara med att bygga upp en förskola från början. Hovet är en fristående nyöppnad, vacker, arkitektritad förskola med ett fantastiskt läge i slänten ned mot sjön Trekanten, 2 min från Liljeholmstorget.

3 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar med en hög ambition och är ett positivt, kunnigt, och utvecklingsinriktat gäng. Vid senaste Förskoleundersökningen hade vi 95 % nöjda föräldrar. Vi värnar en lugn och trygg arbetsmiljö för både barn och pedagoger.

Värdegrunden, förhållningssättet samt bemötandet är grunden och vi har genomfört ett framgångsrikt utvecklingsarbete där vi gjort en grundlig upprustning av lärmiljön så att den fungerar som den tredje pedagogen. Vi arbetar med grupper i gruppen och har skapat gemensamma grundstrukturer och införskaffat ett basmaterial till varje arbetslag för att säkerställa likvärdigheten. Våra ledord som genomsyrar verksamheten är Glädje, Trygghet och ett Lustfyllt lärande.

Med leken som grund tror vi på det kompetenta barnet och arbetar medforskande. Vi arbetar i projekt med ämnesintegrering, med enskilda utmaningar och har ett skickligt kvalitetsteam som bistår i utvecklingen. Vi har återkommande reflektionsmöten och workshops för alla pedagoger samt pedagogiska forum där vi lär av varandra. Vi värnar utbildning, kollegialt lärande och ständig utveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig lärare eller förskollärare, som är engagerad, nyfiken och vill vara med att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet utifrån förskolans reviderade läroplan. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Du är tydlig i din yrkesroll och vill bidra med din kompetens på en förskola där utveckling av verksamheten ständigt pågår. Du har goda ledaregenskaper och kan få alla medarbetare i ett team att fungera utifrån sina olika styrkor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar både dig som har lång erfarenhet och du som ska börja din yrkesbana.Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet:, tillträde: 2017-01-09 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-29
Referensnummer: A45544

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771071 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com