search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 4:56

Contact:
0767728489
Description:
Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vill du vara med och starta upp en ny förskola?

Är du intresserad av att vara med och utforma en ny förskolas verksamhet? Vill du få möjlighet att skapa förutsättningar för att stärka barns intresse för att lära och erövra nya erfarenheter, kunskaper och färdigheter?

Då ska du söka till förskolan Eber, som öppnar under hösten -16. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla en förskola från grunden.

Förskolan Eber kommer successivt under 2017 växa till att innefatta 8 avdelningar. Under tiden som förskoleverksamheten bedrivs i paviljonger kommer det att byggas en ny förskolebyggnad på samma område.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag som förskollärare / barnskötare blir att tillsammans med förskolechef och kollegor lägga grunden för en verksamhet som utgår från Lpfö98/16 och Norrköpings förskolors gemensamma verksamhetsidé.

Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare, där ni tillsammans kompletterar, inspirerar och lär av varandra. För oss är arbetsglädje och kollegiallt lärande viktigt. Tillsammans arbetar vi för att skapa en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en nyfiken och engagerad förskollärare eller barnskötare som vågar utmana dig själv och andra. Som förskollärare har du redan förskollärarlegitimation eller är nyexaminerad.

Vi vill att du som söker vår tjänst ska ha viljan att bidra med din kompetens. För oss är det viktigt att du vill vara med och skapa en modern kreativ förskola som har barnen i fokus.

Som person inspireras du av barns nyfikenhet och kreativitet och du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du är flexibel och har lätt för att se möjligheter i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och har förmågan att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera.


Väcker det här din nyfikenhet?

Då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!


Mer information och ansökan

Tjänsterna är tillsvidare tjänster på heltid eller annan önskad tjänstgöringsgrad. Du som snart får din förskollärarexamen är också välkommen att söka. Till dess att du kan uppvisa legitimation är anställningen tidsbegränsad.


Din ansökan vill vi ha senast 7 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

• Location: Örebro

• Post ID: 3793711 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com