search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 5:31

Contact:0850823221

Description:
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Mälarhöjdens förskolor ingår i en enhet bestående av 4 förskolor. Samtliga förskolor ligger naturskönt i eller i utkanten av Mälarhöjdens villaområde. Den pedagogiska verksamheten har en hög kvalitet och här arbetar många engagerade, kompetenta pedagoger. Verksamheten leds av förskolechef och pedagogisk utvecklare och sammanlagt ansvarar vi för 270 barns förskolevistelse. Lokalerna är funktionella med fina gårdar och tillgång till naturområden alldeles runt knuten.

2 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare ansvarar du för att planera och utföra det pedagogiska uppdraget så att barnen får en stimulerande och utvecklande verksamhet. Som pedagogisk ledare initierar och driver du verksamheten på en av våra småbabrnsavdelningar framåt. Du formulerar tillsammans med dina kollegor den årliga arbetsplanen och du ansvarar för att organisera verksamheten så att den blir trygg,rolig och lärorik

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad förskollärare. Du har ett gott förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor och du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är trygg i din yrkesroll och kan bidra med positivitet och engagemang.
Du har goda IT-kunskaper och kan dokumentera barns utveckling och lärande, samt använda dig av pedagogisk dokumentation

Hos oss får du fria pedagogiska måltider, arbetskläder till viss del samt subventionerad friskvård.

Löneform: Månadslön. Ange löneanspårk
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Du har arbetat några år
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2017-01-01 Under förutsättning att erforderliga beslut fattas blir detta en tillsvidareanställning med tillträde januari 2017 eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Schema.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3787355 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com