search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Friday, 16 September 2016, 4:57

Contact:
011153966
Description:
Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet

Förskolan Önskeringen ligger i atriumområdet i Navestad, det är en femavdelningsförskola med skogen runt hörnet. Önskeringen har ett nära samarbete med Diamantens förskola och allt utvecklingsarbete sker tillsammans.

Vi vill att förskolan ska vara en plats där man känner delaktighet och tillit. Våra pedagogiska ställningstagande bygger på att människor föds kompetenta, intelligenta och med en inneboende drivkraft att utforska världen.

Arbetsbeskrivning

På Önskeringen jobbar vi med åldersindelade avdelningar 1-3 år, 2-4 år och 3-5 år. Då vi har flera tjänster lediga på förskolan finns det möjlighet att söka tillsammans och bilda ett arbetslag.

Önskeringen har en ateljerista anställd på heltid samt en utvecklingsledare på deltid. Förskolan har också tillgång till en specialpedagog.

Vi arbetar projektinriktat och vi är nu inne i ett flerårigt spännande och viktigt projekt "Hållbar framtid". Vi har en organisation med reflektion för avdelningen och egna nätverksgrupper och workshop.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Har du erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt område är det meriterande.

Du är engagerad, har en positiv attityd till ditt uppdrag och arbetar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi förväntar oss att du kan dokumentera och reflektera så väl individuellt som med andra.

Vi ser det som positivt om du har intresse för/erfarenhet av ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt.

Du kan och vill vara det professionella tillägget till dagens barn.

Mer information och ansökan

Tjänsterna är tillsvidaretjänter på heltid. Tillträde i januari eller enligt överenskommelse.


Din ansökan vill vi ha senast 21 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

• Location: Örebro

• Post ID: 3793714 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com