search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 9:00

Contact:46087314661

Description;

På Sticklingegården arbetar vi för att skapa en attraktiv och jämställd mötesplats för ungdomar. Sticklingegården lägger stor vikt vid besökarnas inflytande i verksamheten. Det främjande arbetet är vår ledstjärna. Verksamheten har sedan 2014 hälsoprofil vilket betyder att vi arbetar med hälsa i fokus. Bra mat, motion och attraktiva mötesplatser är våra fokusområden vid planering av verksamheten. Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar för att fritidsledarna kontinuerligt ges möjlighet till fortbildning och utveckling.

Vi söker nu två fritidsledare till verksamheten. Tjänsterna är vikariat som sträcker sig 161201 - 170820.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag kommer vara att tillsammans med dina kollegor coacha barn och ungdomar i att vara med och skapa egna fritidsaktiviteter. Här erbjuds ett varierande jobb med många möjligheter. Som fritidsledare på Sticklingegården får du möjligheten att jobba med barn och ungdomar inom ett stort ålderspann, från 10-18 år. Sticklingegården bedriver fritidsklubbsverksamhet dagtid, ungdomsverksamhet kvällstid. Tillsammans med övrig personal kommer du planera och utveckla Sticklingegårdens verksamhet. Du kommer även att bli en av Lidingö Stads fritidsledare som jobbar med större ungdomsarrangemang på ön till exempel ”Vårbalen” och ”Musikalförställningar” med mera.

Du kommer arbeta oregelbundna arbetstider vilket innefattar kvällar och helger. Du kommer även dela ansvaret för ungdomsverksamheten tillsammans med en fritidsledarkollega.

Kvalifikationer

Vi söker dig med fritidsledarutbildning eller högskoleutbildning, gärna med inriktning på barn och ungas fritid. Du har erfarenhet att jobba med barn och ungdomar i öppen verksamhet.

Vi ser att du har goda kunskaper i att arbeta med demokratiska processer och i att skapa möjligheter för besökarna att utöva inflytande. Vi ser att du har god samarbetsförmåga, en personlig mognad och är strukturerad. Vi ser även att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

B-körkort är meriterande.

Tjänstens omfattning: 100% Vikarie Startdatum: 2016-12-01Slutdatum: 2017-08-20

Antal jobb: 2
Fackligt ombud nås via stadens växel 08-731 30 00

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771069 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com