search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Thursday, 15 September 2016, 4:55

Contact:
011153164
Description:
Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet

Ektorpsringen är en F-6 skola i stadsdelen Ektorp i Norrköping. Vi har idag 390 elever och 69 personal. Vi en mångkulturell skola med kulturprofiler och har ett nära samarbete med Norrköpings Kommuns Kulturskola.

Arbetsbeskrivning

Du skall arbeta som Fritidspedagog på fritidshemmet och som idrottslärare i åk 1-3. Du kommer också att vara stöd och resurs på andra lektioner under skoldagen.

Din profil

Du har Fritidspegagogutbildning med inriktning mot Idrott.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med semestertjänst.

Din ansökan vill vi ha senast 30 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

• Location: Örebro

• Post ID: 3793708 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com