search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Saturday, 17 September 2016, 4:56

Contact:
011153951
Description:
Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet

Diamantens skola är en F-6 skola med 245 elever, fördelat på 9 klasser. Vi har tre fritidshemsavdelningar med tillsammans cirka 130 barn. Vi arbetar detta läsår med SoL, som innebär att vi arbetar med språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen och i alla verksamheter. Vi arbetar även med Synligt lärande där vi synliggör lärandet för våra elever och samtliga pedagoger.

Fritidshemmet och förskoleklasserna är med i kommunens centrala nätverk. Vi har även teater och musikinriktning på våra fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare på Diamantens skola ingår du i fritidshemmets arbetslag, där du har ett nära samarbete med vår elevhälsa och övriga verksamhet.

På förmiddagarna kommer du att arbeta i åk 1 i nära samarbete med klassläraren och på eftermiddagarna vara med och ansvara för en av skolans fritidshem. Du ingår i fritidshemmets arbetslag där ni tillsammans planerar fritidshemmets verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med erfarenhet av arbete i skolan och på fritidshem.

Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du ska vara en tydlig ledare och vara bra på att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Som person är du trygg i dig själv och har en vilja att vara med och göra skillnad.

Du ska vara delaktig i att bedriva skolutveckling i en skola som ligger i framkant.

Din ansökan vill vi ha senast 14 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

• Location: Örebro

• Post ID: 3793710 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com