search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Saturday, 17 September 2016, 4:55

Contact:
011157961
Description:
Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet

Vi är en kommunal montessoriskola med undervisning från förskoleklass till åk. 6. Vi har i dagsläget ca 360 elever. Våra elever hämtas från montessoriförskolor och från närområdet vilket gör att vi har en dynamisk blandning av elever med olika bakgrunder på skolan. En stor del av personalen är montessoriutbildade. Vi skapar en miljö i skolan som är anpassad efter våra elevers olika behov, en miljö som är genomtänkt, inspirerande och spännande för att locka eleverna till nyfikenhet och lust att lära. Elevens eget tänkande och ansvarstagande utvecklas genom hjälp och stöttning av pedagogerna.

Allt lärande utgår från helheten, allt har en mening och hänger ihop!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare i åk 2. med sv, ma, so, no och teknik. Du kommer att arbeta i arbetslag med två andra klasslärare, fritidspedagoger och speciallärare.

All personal på skolan erbjuds fortbildning om NP-problematik och Norrköpings kommuns fortbildning i SoL, språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Har du inte montessoriutbildning så ordnar vi så att du får vidareutbildning i samarbete med Malmö och Stockholms lärarutbildningar.

Din profil

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet i åk. 1-3 och gärna erfarenhet av montessoripedagogik.

Du är ansvarstagande, flexibel, initiativrik och lyhörd och har förmåga att se till varje elevs individuella behov och förutsättningar. Du har god samarbetsförmåga och vana av att arbeta i arbetslag.

Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla din undervisning tillsammans med andra. Du ser uppkomna problem som utmaningar och du har alltid ett professionellt förhållningssätt i möte med föräldrar och elever.

Välkommen att söka till oss på Norrköpings Montessoriskola!

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast.

Din ansökan vill vi ha senast 31 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

• Location: Örebro

• Post ID: 3793707 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com