search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:41

Contact:0850820025

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Avdelningen förskola och fritid ansvarar för förskolor, öppna förskolor, specialförskolor, familjedaghem, fritidsgårdar och parklekar. Det finns en konsult- och stödgrupp centralt i förvaltningen som utgör ett stöd för förskoleenheterna. Konsult- och stödgruppen består av specialpedagog, talpedagog, musik- och rörelsepedagog, språkpedagog och förskolepsykolog.

4 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Flera av våra härliga medarbetare har och kommer att gå i pension under hösten. Nu letar vi efter just dig som vill bli en del av Örby förskolor.

I vår enhet arbetar vi för att skapa en lustfylld och lärande miljö där barn och pedagoger tillsammans ska uppleva härliga dagar. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för våra fem förskolor är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Örby förskolor arbetar för att kontinuerligt utveckla vårt pedagogiska arbete. I vårt uppdrag innebär det att vi ska möta samtidens och morgondagens behov, förväntningar och lagkrav från både familjer och myndighet på ett professionellt sätt.
Vi letar efter förskollärare som vill vara med och visa vägen till en lärorik upptäcktsfärd!

Vi arbetar målmedvetet för en utvecklande samverkan mellan avdelningarna och märker genom samarbetet en ökad trygghet och glädje bland barnen och medarbetare.
Vill du vara med och göra skillnad och arbeta i ett utvecklingsinriktat team? Då hoppas vi att du söker tjänsten hos oss.

Vi erbjuder
En roll som förskollärare på följande förskolor: Vingåkers förskola, Skogsbackens förskola och Önskehemsgatans förskola
Kontinuerlig fortbildning, friskvård, engagerade kollegor och föräldrar.


Vill arbeta för att varje barn utvecklar kunskaper och färdigheter som gör att de utifrån sina förutsättningar når sin fulla potential.
Att förskolan utifrån barns ålder och mognad skapar ett vardagsarbete kring barns inflytande och delaktighet.
Vi söker en förskollärare som vill arbeta utifrån att alla barn är kompetenta och att alla barn kan.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad förskollärare
Som förskollärare i Örby utövar du ett formativt och pedagogiskt ledarskap. Du är lösningsfokuserad med en god förmåga att kommunicera med övriga medarbetare och föräldrar. Du är bra på att tänka nytt och vill bidra till ökad samhällsnytta. Med ett professionellt förhållningssätt och en stark kommunikativ förmåga lyckas du bygga långsiktigt goda relationer. En stor del av uppdraget innebär delaktighet för utveckling och förtydligande av den pedagogiska dokumentationen inom Örby förskolor.

Tveka inte – är du nyfiken så skicka in din ansökan snarast!


Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-11-01 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-19
Referensnummer: A45246

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753737 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com