search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Thursday, 22 September 2016, 7:28

Contact:0850847678

Description:
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare med ett genuint intresse av ditt uppdrag och att arbeta i förskola. Du som är positiv, engagerad och har fokus på barns utveckling och lärande.
Farsta strands förskolenhet består av sex förskolor i ett mångkulturellt område med närhet till natur och fina utemiljöer. Till förskolorna finns det goda kommunikationer, bus, t-bana och pendeltåg.
Som förskollärare hos oss ska du leda arbetet efter enhetens pedagogiska årsplan som ger struktur och organisation på avdelningen och förskolan. Du ska ha barnen i centrum, visa respekt och ha förmåga att skapa ett demokratiskt klimat i förskolan.
Enheten arbetar med ett utforskande arbetssätt, med gemensamt tema "mötet med min omvärld", där utgångspunkten är barnens intresse och initiativ. Utifrån pedagogiska dokumentationer synliggör vi barns utveckling och lärande samt vidareutvecklar verksamheten.
Stadsdelens lässatsning, Farstas språkprogram, pedagogiska dokumentation, det systematiska kvalitetsarbetet, enhetens pedagogiska år, inne- och utemiljöplan ligger som grund för vårt pedagogiska arbete.
Inom enheten satsar vi på kompetensutveckling för medarbetare och att ingå i ett lärande sammanhang där vi också tar tillvara på den kompetens som finns.
Våra pedagogiska forum består bl.a. av nätverk, med fokus på olika innehåll som har till syfte att sprida goda idéer, stödja, utveckla och stärka pedagoger i sitt uppdrag.
Vi har under året arbetat med, strävat mot att gör våra förskolor kemikaliesmarta. Vi har även satsat på IKT. Vi kommer nu att fortsätta med att utveckla våra pedagogiska miljöer.
Vill du vara med att fortsätta den spännande utvecklingen i Farsta strand, kom till oss!KVALIFIKATIONER
Du ska:
- Vara utbildad förskollärare med examen
- Ha förmåga att leda och organisera arbetet
- Följer upp och kommunicerar mål och arbetssätt med kollegor och föräldrar
- Bidrar till ett systematiskt arbetssätt på avdelningen, förskolan och inom enheten
- Har kunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation
- Arbetar utifrån ett utforskande och projektinriktat arbetssättViss subventionerad friskvård
Fria pedagogiska måltider
Vissa arbetskläder


Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Både nyexaminerade och erfarna förskollärare är välkomna till oss.
Som nyexaminerad förskollärare får du stöd av erfaren förskollärare.
Anställningens omfattning

Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-11-01 Du är välkommen att börja arbeta hos oss snarast, alternativt efter överenskommelse.
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-10-14
Referensnummer: A45874

• Location: Stockholm

• Post ID: 3800419 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com