search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:40

Contact:0850832765

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vällingby resursskola tillhör Grimstaskolan men ligger nära Vällingby centrum. Vi har lektioner på Grimstaskolan med elever och samarbete med lärarna där.
Närhet till natur och sim-och idrottshall vilket gör att utevistelse och rörelse blir attraktivt både för våra elever och lärare.

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i en liten grupp med särskild inriktning sk CSI-grupp åk 1-6
Du ingår i ett arbetslag med 2 lärare och 3 resurspedagoger. Tillsammans planerar och organiserar ni undervisningen för att den ska bli individanpassad. Platsantal 9 åk 1-6 men det är för närvarande 5 elever med funktionsnedsättningar inom NPF. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga lärare/resurser på enheten som totalt har 24 elevplatser och 16 personal. vi kommer också att ha en omfattande fortbildning inom NPF i samarbete med KIND. Handledning ingår.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare 1-3 eller 1-7 med specialpedagogisk påbyggnad. Kunskap om digitala hjälpmedel och läsinlärningen.


Löneform: Månadslön. Ferielön
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Erfarenhet av arbete/undervisning för elever med särskilda behov inom liknande verksamhet eller från grundsär.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-10-30 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-23
Referensnummer: A45252

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753729 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com