search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Friday, 16 September 2016, 4:55

Contact:
0730201261
Description:
Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Alltfler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet

Ljuraskolan ligger centralt mitt i Norrköping och omfattas i dag av flera verksamheter. Vi arbetar målmedvetet med att integrera och öka samarbetet mellan de olika verksamheterna grundskola F-6, fritidshem, förberedelseklass och grundsärskola.

På hela enheten finns cirka 320 elever och 60 medarbetare. På grundsärskolan går 8 elever.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i vår grundsärskola med inriktning träningsskola. Här kommer du att ha pedagogiskt ansvar för en grupp elever i åk F-6, och tillsammans med övriga i arbetslaget planera och hjälpa eleverna i deras utveckling mot sina individuella kunskapsmål.

Du kommer också att ha ett nära samarbete med grundsärskolans specialpedagog och vara delaktig i ansvaret för utvecklingen av den pedagogiska verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare eller speciallärare med behörighet för arbete i grundsärskola.

Du har lätt för att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är kreativ och organiserad, samt bidrar med lösningar för utveckling av verksamheten.

Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete med elever i grundsärskola, gärna inom inriktning träningsskola. Vi ser även positivt på om du har utbildning inom tydliggörande pedagogik, alternativ kompletterande kommunikation och utbildning inom lågaffektivt bemötande.

Att kunna koppla samman styrdokument och planering för elevernas kunskapsutveckling är en viktig del i att kunna skriva skriftliga omdömen, IUP, pedagogiska planeringar samt att arbreta utifrån formativ undervisning. Har du den erfarenheten är det en fördel.

Vi arbetar också med att utveckla vårt arbete med att använda digitala hjälpmedel såsom Ipad, datorer och smarboard i undervisningen. Kan du bidra med kunskaper inom detta område ser vi även det som en fördel.

Mer information om ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan vill vi ha senast den 7 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

• Location: Örebro

• Post ID: 3793709 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com