search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:42

Contact:0761237904

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.
I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:
• Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
• Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
• Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
• Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

S:t Eriks gymnasium har cirka 1 300 elever på följande nationella program EE, ES, HV, NA och SA. Inom Språkintroduktion har skolan för närvarande cirka 110 elever. Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal. Inom skolan finns även Gymnasiesärskola och vuxenutbildning.
Variationen av utbildningar gör skolan unik i Stockholms stad. S:t Eriks gymnasium är stadens största gymnasieskola och har en tydlig idé för att skapa goda resultat och bra studieklimat.

Välkommen med din ansökan!


1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa på gymnasiet i svenska som andra språk. I tjänsten ingår att du undervisar i engelska-(priv ) för elever som läser in behörighet för gymnasiet. I tjänsten ingår även att ge stöd till elever i engelska och svenska.
Tjänsten omfattar alla uppgifter som ingår i en lärares uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är, eller snart kommer att bli, legitimerad lärare med behörighet i svenska som andra språk och engelska.
Som lärare i Sva och engelska på S:t Eriks gymnasium är det viktigt att du:
- leder och organiserar arbetet och skapar en trygg lärandemiljö för eleverna
- ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap
- planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du motiveras av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer.
Förståelse för att människor har olika förutsättningar att ta till sig kunskap är en självklarhet för dig och du kommunicerar på ett tydligt sätt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Löneform: Månadslön. .
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet: 6 månader eller längre, tillträde: 2016-09-19 Eller enligt överenskommelse, upphör: Tjänsten pågår till och med 20170616.
Arbetstid: Dagtid. .

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär.
Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Du kan även genomföra ett FoU-projekt för att utveckla undervisningen.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-16
Referensnummer: A45193

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753741 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com