search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:42

Contact:0850820404

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vår fina skola växer så det knakar och utvecklas. Vår skola ligger mittemellan Bandhagen och Högdalen med naturen och en fin fotbollsplan in på knutarna. Vi har en rad roliga projekt på G t.ex. inom IKT och idrott och hälsa ”Hjärnarörelse” (läs mer om det på vår hemsida) Vi har gjort en extra satsning inom matematik via mattelyftet och fler behöriga matematik lärare. Vår språkpolicy och vår Bäckalektion genomsyrar alla ämnen och alla elevgrupper.
Skolan har f.n. 8 förstelärare inom sv/sva ma och ikt.
Vi har ett inkluderande förhållningssätt och vill att du liksom oss att höga förväntningar på Vår Skola Våra elever och på samtliga arbetskamrater. Vi vill att du delar vår värdegrund Trygghet Kunskap och Framtidstro, det är vi tillsammans med våra elever och deras föräldrar som är Vår Skola.

Skolan kommer inom några år få en ny matsal samt tillhörande kök och det planeras likaså för en renovering av samtliga lokaler.

Vi utbildar f.n. ca 700 elever från förskoleklass tom åk 9. Vi har även en introduktionsgrupp som arbetar intensivt med nybörjar svenska i åk 7-9. Vi har en liten Grundsärskoleklass som är lokalintegrerad i vår nya paviljong.
Gruppen kommer att utöka sin verksamhet så nu behöver vi ytterligare en speciallärare.
Lärarna i de yngre åren har ett nära samarbete med fritidshemspersonalen.
Vi brinner för undervisning och lärande och arbetar ständigt för att förbättra oss genom att mäta analysera och åtgärda.
Vi ser framemot att du söker tjänst hos oss.1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker enspecial lärare på heltid med tillsvidareanställning som ska undervisa i vår Grundsärskola
Du kommer att ingå i ett arbetslag som är ansvarig för grundsärskoleeleverna eleverna i årskurs 6-9 I tjänsten ingår även delat mentorskap


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
Du ska vara behörig speciallärare lärare med hög kompetens i svenska/sva, med komplicerad inlärning /utvecklingsstörning och ha minst 2 års erfarenhet av att arbeta med elever med annat modersmål än svenska både i små och stora grupper.

Personliga egenskaper:
Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar och du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns i klassen.
Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss.
Välkommen med din ansökan!

Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare

Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-10-01 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-20
Referensnummer: A45280

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753739 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com