search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 9:04

Contact:0705565615

Description;

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Som studie- och yrkesvägledare är du en viktig person för våra deltagare; du hjälper dem att planera sina studier och sin fortsatta yrkesbana i framtiden. Vi söker en engagerad och positiv medarbetare som brinner för sitt arbete.

Vi erbjuder dig

Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi är en av Sveriges största aktörer med studerande inom vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

Du kommer att arbeta med SFI på vår skolenhet i Alvik. Skolan ligger på Gustavslundsvägen 151 F.

Din profil

Du är utbildad studie- och yrkesvägledare som är väl förtrogen med vuxenutbildningens uppdrag.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare som föregås av sex månaders provanställning.

Omfattning: Del- eller heltid men helst heltid.

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på mejl:

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänligen sök tjänsten via länken nedan.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan sök via länken nedan.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771077 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com