search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 9:07

Contact:0767952040

Description;

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en positiv och engagerad syv till en grundskola i Hässelby. Uppdragets omfattning är på 50% och pågår fram till december 2016, med chans till förlängning.Passar utmärkt att kombinera med studier.

Din profil

Vi arbetar mycket med uppdrag för studie- och yrkesvägledare.
Du kommer arbeta med vägledning individuellt och informera i grupp.

Vi ser gärna att du har ett coachande förhållningssätt och kan se olika spännande framtidsmöjligheter tillsammans med eleverna.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
- Självgående
- Ansvarstagande
- Social och utåtriktad
- Flexibel
- Förtroendeingivande

Om oss

SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige.
SkolPool har 2014 röstats fram till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare bland medelstora företag. Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare är en medarbetarundersökning som årligen genomförs av Universum.
Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen.
Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Välkommen till SkolPool Sverige!

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771080 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com