search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:41

Contact:0850804270

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Förvaltningen ligger i nordvästra Stockholm och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära både till natur och rekreation kring Mälaren och till moderna affärscentra som Vällingby City. Det är ett expansivt område med stor nybyggnation och totalt 70 000 invånare.

Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar.

Trollboda förskolor består av fem förskolor placerade i Hässelby Villastad. Vi behöver nu anställa några nya, engagerade och ansvarstagande timvikarier.
Du kommer arbeta nära barnen såväl utomhus som inne med bland annat skapande, byggande, experimenterande och rörelse. Du kommer delta i dagens alla aktiviteter och rutiner.
Du kan vara timvikarie på både hel- och deltid under en kortare eller längre period.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god empatisk förmåga, förmåga att lyssna på och kommunicera med barn, föräldrar och medarbetare.
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt. Du ska omfattas av demokratiska värderingar och ha förmåga att stödja, inspirera och utmana barnen i deras läroprocesser.


1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i barngruppen.

KVALIFIKATIONER
Barnskötarutbildning.
Erfarenhet krävs.


Löneform: Timlön.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-10-01 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-20
Referensnummer: A45273

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753733 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com