search
backpage.com > Sweden adult entertainment > Sweden escorts

Posted: Thursday, 16 February 2017, 17:19

Reply

Sugen på mysig träff med en svensk, het och mogen kvinna?

Då jag enbart träffas respektfulla män med svenskt ursprung över 35 år, som ger mig en härlig upplevelse, så krävs ett telefonsamtal, innan vi bokar något möte.

Jag är en svensk kvinna på 49år. Vid en träff vill jag ha det så naturligt som möjligt och älskar heta kyssar, slick/sug och vanligt samlag, gillar även analt och rimming (på mig), kan ge dig analmassage och använda strapon om du önskar.
Så vill du bara ha en avsugning, kontakta någon annan!

Min kropp är mjuk/mullig och timglasformad, med stor rund och härlig rumpa och känsliga bröst i stl C85.

Jag suger utan kondom men tar absolut ingen sperma i munnen eller andra hål, den får du gärna spruta på tex mina bröst, ej i ansiktet. Jag tänker på vår säkerhet, så allt annat sker med kondom.

Jag finns tillfälligt i Stockholm södra och är tillgänglig för härliga möten, hos mig i privat lägenhet idag onsdag 15 februari.
Det går bra att boka redan nu, inför mitt besök.

I priserna, som gäller incalls, ingår kyssar, slick/sug och vanligt samlag
30min 1000kr
45min 1500kr
60min 2000kr
Analt/strapon 500kr extra.
Du når mig på tel 0731 506157
För att få till en träff måste du ringa mig, på tel 0731506157, träffar aldrig någon jag inte pratat med. Via telefonen får vi en första känsla för varann och om det känns bra så bokar vi en träff.
Du når mig också på mail; hetasusse2@gmail.com men ingen träff bokas via mail eller sms

Då jag enbart har detta på hobbynivå och har ett annat arbete, så är jag inte anträffbar alltid. Och på natten sover jag. och uppskattar absolut inte att någon ringer då. (Konstigt att man ska behöva påtala detta för vuxna människor)

Poster's age: 49

• Location: Stockholm

• Post ID: 4767122 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com