search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Saturday, 1 October 2016, 17:47

Contact No: 0812050426
Description:

Om jobbet
Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare AFA Försäkring söker vi nu en driven och strukturerad Presskommunikatör som är van vid att jobba målgruppsanpassat samt alltid leverera med hög kvalité inom korta deadlines. Rollen är omväxlande och du kommer få arbeta brett inom området. Du blir en del av Kommunikationsavdelningen på AFA Försäkring.

Du kommer rapportera till Presschef och kontoret är placerat i centrala Stockholm. Tjänsten är en visstidsanställning med start januari 2017 och avslut mars 2018.

Som Presskommunikatör på AFA Försäkring kommer du arbeta med PR och publicitetsarbete på uppdrag av AFA Försäkring och AFA Fastigheter. Du kommer i rollen ha många kontaktytor internt och externt.

I rollen ingår att:
agera backup för Chef Press, omvärldsbevakning och analys
ansvara för pressrum, skriva pressmeddelanden och distribution av pressmaterial
ansvara för att utforma kommunikation och publicera i alla sociala medier
agera stöd till chefer internt gällande pressarbete
ta fram underlag för taleslinjer samt Frågor och Svar
underhålla och utveckla externa relevanta kontakter exempelvis inom den akademiska världen
ta fram rapporter veckovis och medverkande i interna projekt
medverka i verksamhets - och budgetplanering
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll söker vid dig som har minst en två årig eftergymnasial utbildning inom kommunikation, PR eller marknadsföring.

Du har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från en politisk styrd verksamhet eller organisation. Du är en skicklig skribent och har starkt samhälls - och nyhetsintresse. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med publiceringsverktyg och har goda kunskaper i Microsoft Office.

Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

Som person ser vi att du är effektiv och noggrann i ditt arbete. Du har känsla för detaljer och en förmåga att hålla många bollar i luften i ett jobb där du har många tighta deadlines. Du är en serviceperson ut i fingerspetsarna och har förmågan att anpassa din kommunikation då du möter personer i olika typer av befattningar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är en teamplayer. Vi söker dig som är initiativrik, anpassningsbar och flexibel.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

• Location: Stockholm

• Post ID: 3821555 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com