search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Monday, 17 October 2016, 10:55

Contact:0723016159

Decription:

Om jobbet
Gillar du att strukturera upp ditt eget arbete och att jobba i högt tempo för att nå uppsatta mål? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning en driven fältsäljare som kommer att arbeta med att bygga upp sin egen kundbas inom entreprenadbranschen . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som fältsäljare hos vår kund arbetar du lokalt och ansvarar för kunderna inom ditt distrikt. Du kommer därför att utgå från hemmet och med hjälp av telefon och iPad bokar du in dina kundmöten. Ditt fokus ligger i att bygga upp din egen kundkrets inom entreprenadbranschen. Du kommer i snitt att göra 6 - 8 personliga kundbesök om dagen, det är därför viktigt att du har en förmåga att planera för att effektivisera din dag.

Din profil

Social kompetens är grundläggande för tjänsten då fokus ligger på att bygga goda kundrelationer. Vidare är du är du en person som är trygg i dig själv och har stort mod och driv. Det är meriterande om du tidigare har arbetet med sälj eller har en bakgrund från bygg eller entreprenad branschen. Det är ett krav på att du har körkort och bil då du inledningsvis kommer at använda dig av din egen bil för att åka ut till kunderna. Du ska även behärska det svenska språket i både ta och skrift.

• Location: Stockholm, Sweden

• Post ID: 3820490 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com