search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Friday, 30 September 2016, 17:47

Contact No: 040313200
Description:

Om jobbet
Beskrivning
Ditt uppdrag
Arbetet består av uppgifter kopplade till produktion av företagets marknadsföringsmaterial. Samtliga uppgifter har till syfte att producera marknadsföringsmaterial av bästa möjliga kvalitet, för att därigenom nå önskade effekter gällande försäljning och ökad marknadskännedom.
Huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden
Originalframställning och färdigställande av marknadsmaterial, ex.vis annonser, ODR, flyers och digitalt material enligt givet manér.
Arbete med kvalitetskontroll, färgjustering och åtgärdande retuscher för samtliga marknadsföringsbilder för lagring och uppläggning i bilddatabas.
Säkerställa att producerat material är kvalitetssäkrat oavsett media.
Justering av produkttexter beroende på vald media.
Din kompetens och personlighet
Gymnasial utbildning (min 3 år), kompletterat med grafisk utbildning eller motsvarande kompetens erhållen genom arbetslivserfarenhet. Bra om du har kunskaper inom både digital och tryckt media.
Det är ett krav att du kan arbeta obehindrat i Adobes grafiska program samt har en naturlig fallenhet för färg och form för att kunna utföra arbetsuppgifterna. Du behöver även grundläggande kunskaper i MS Office-paketet. Erfarenhet inom detaljhandeln är meriterande.
Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra ledord:
Jordnära
Engagerade
Kundfokuserade
Vinnare
Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i en trivsam miljö tillsammans med ett positivt gäng på vår inhouseavdelning som tillhör marknadsavdelningen. Placering på vårt huvudkontor i Malmö. För den som vill finns många karriärvägar inom företaget och kompetensutveckling är högt prioriterat hos oss på Granngården.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under hösten.

Information och ansökan:

Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan till och för eventuella frågor kontakta Kim på tel. 040-31 32 44.

Vi kommer att arbeta löpande med urvalsprocessen. Ansök gärna så fort som möjligt, sista ansökningsdagen är den 25 oktober 2016.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3821554 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com