search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Sunday, 2 October 2016, 11:03

Contact:0706625464

Description:


Om jobbet
GOveteran växer så det knakar och söker en driven Entreprenör och Franchisetagare som vill bli vår nya samarbetspartner i ett unikt och framgångsrikt koncept inom pensionärsbemanning.

Just nu söker vi dig som vill öppna ett lokalkontor och bli franchisetagare till Uppsala län:
Enköpings kommun
Heby kommun
Håbo kommun
Knivsta kommun
Tierps kommun
Uppsala kommun med 6 lokalkontor
Älvkarleby kommun
Östhammars kommun
Genom en begränsad initial investering kommer du snabbt igång med din verksamhet redan från första dagen. Då vi firar 10-års jubileum investerar du endast 10% av normal startkostnad.

Som Franchisetagare driver du och utvecklar din lokala verksamhet i ett eget geografiskt område. Din egen insats, ambition, drivkraft och vilja avspeglar sig i ditt resultat och utveckling. Vi tror att du har en klar vision och tanke på hur du både ska bedriva din lokala verksamhet och hur den ska utvecklas genom ditt entreprenörskap.

GOveteran hjälper dig som Franchisetagare att både komma igång och utvecklas med ditt lokalkontor. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning i vårt koncept och i branschen. Vi utvecklar fortlöpande vår utbildning så att den anpassa efter våra Franchisetagares olika förutsättningar.

Som Franchisetagare i GOveteran får du tillgång till vårt affärssystem och hemsida. Stöd och hjälp i din lokala marknadsföring. Ta del av vår samlade kunskap från över 10 framgångsrika år. GOveteran ger dig full administrativ support, centralt sköter vi lönehantering och fakturering så att du som franchisetagare kan ägna all tid och kraft på att bygga upp din lokala verksamhet genom att ta hand om dina veteraner och kunder.

Arbetsuppgifter
Tycker om att jobba med människor
Har en stark vilja att lyckas
Har en stark säljådra
Har en hög servicegrad
Är noggrann
Har en administrativ ådra
Förfogar över startkapital
Kvalifikationer

Vi tror du har tidigare erfarenhet av att driva egen verksamhet, att du brinner för vår affärsidé och vision och vill vara del av ett team som tillsammans supportar varandra för att nå en gemensam framgång Du har vana av att jobba nära dina kunder, är stresstålig och förstår innebörden av att driva och utveckla din egen verksamhet.

Som person tycker du om att jobba för människor där din sociala förmåga tillsammans med din yrkesstolthet kommer fram där förmågan att kunna kommunicera och skapa trovärdighet är viktig. Du är centrum för positiv energi och har en hög servicegrad.

Är du både intresserad och beredd att satsa på dig själv så tveka inta att ta kontakt!

Ansök redan idag!

PS: Vi har lediga distrikt på andra ställen! Var bor du? DS.


Vi söker franchisetagare som vill öppna ett lokalt kontor med GOveteran i hela landet!

• Location: Stockholm, Sweden

• Post ID: 3820570 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com