search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Saturday, 1 October 2016, 11:20

Kontakta 0721413295
Beskrivning:
Om jobbet
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Vi är samhällsutvecklare som ska utveckla och förvalta smart infrastruktur. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.

Den 1 oktober 2016 lanserade Trafikverket en ny kommunikationsorganisation som är samlad i en central funktion. Den är organiserad utifrån våra målgrupper och vårt uppdrag är att bygga förtroende för Trafikverket genom att:

. skapa intresse och förståelse för Trafikverket genom att hålla samman den externa kommunikationen

. bidra till att nå verksamhetsmålen och sätta rätt förväntningar

. bygga stolthet hos medarbetarna för Trafikverket som samhällsutvecklare.

Lanseringen av vår nya organisation gör att vi just nu söker många nya talanger.

Avdelningen Kommunikation Stockholm-Öst ansvarar för att hålla samman den externa bilden av Trafikverket i de båda regionerna genom att koordinera övergripande budskap samt samordna och koordinera regionala externa kontakter. Avdelningen ansvarar också för regionala mediekontakter och mediebevakning, bidrag till bemanning av den nationella pressjouren samt att bevaka och analysera regionala samhällsfrågor som påverkar eller påverkas av Trafikverket. I uppdraget ingår också att hålla samman och kommunicera med regionens målgrupper som kunder, resenärer, trafikanter, leverantörer, närboende och näringsidkare.

Just nu söker vi en kommunikationsansvarig till avdelningen med ansvar för de östra delarna.

Kommunikationsansvarig

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och fortsätta bygga vår nya kommunikationsorganisation och öka förtroendet för oss på Trafikverket?

Som kommunikationsansvarig inom avdelningen Kommunikation Stockholm-Öst så kommer du att:
ha en sammanhållande roll för den kommunikation som behöver ske i regionens östra delar. De östra delarna innefattar länen; Uppsala, Södermanland, Västmanland, Örebro och Östergötland.
identifiera kommunikationsinsatser och analysera strategiska val ur kommunikationsaspekten.
säkra att kommunikationsinsatserna ligger i linje med Trafikverkets värderingar och uppdrag.
prioritera insatser och arbeta med skapa goda nätverk i regionen så att kommunikationsinsatserna stärks.
Tjänsten är placerad i Eskilstuna men innebär även att arbeta på plats i Solna någon dag i veckan.

Kvalifikationer
Du som söker har högskoleutbildning om minst 180 hp/120 poäng inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat strategiskt kommunikationsarbete.

Tjänsten kräver att du har goda kunskaper inom Officepaketet, vana vid publicering i Episerver och att du är en duktig skribent med god språkbehandling på svenska.

Erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av rådgivning till chefer och ledare samt kommunikationsarbete på strategisk nivå.

Du är driven och tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter samt har god prioriteringsförmåga. Vidare är du en person som är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer samt värnar om ett gott samarbete. Vi ser även att du är kommunikativ och lyhörd för verksamhetens behov.

Intervjuer kommer att ske under veckorna 44-48.

Urvalstester kan förekomma.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2016-11-03

• Location: Stockholm

• Post ID: 3820919 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com