search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Saturday, 1 October 2016, 17:47

Contact No: 0708523236
Description:

Om jobbet
Arbetsgivarverket är en medlemsstyrd statlig arbetsgivarorganisation. Medlemmar är 250 myndigheter, affärsverk och andra arbetsgivare med anknytning till det statliga området. Vi utvecklar och samordnar den statliga arbetsgivarpolitiken och tecknar kollektivavtal för 250 000 statligt anställda.

Arbetsgivarverkets enhet för Kommunikation och intressebevakning söker en vikarierande kommunikatör/webbredaktör då en av våra kommunikatörer kommer att vara tjänstledig.
Enheten består av fem kommunikatörer och sex intressebevakare. Kommunikatörerna arbetar mångsidigt men har olika inriktningar mot webb, strategisk medlemskommunikation, grafisk formgivning och employer branding. Intressebevakarna producerar bland annat rapporter, underlag och analyser för vår kommunikation med Arbetsgivarverkets medlemmar och andra målgrupper. Enheten leds av kommunikationschefen.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en kommunikatör med huvudinriktning mot webbkommunikation. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta arbete med intranät, extern webbplats och sociala medier. Förutom arbete med att publicera information, kommer du också att få skriva texter för våra olika kanaler. Andra exempel på arbetsuppgifter som kan nämnas är; elektroniska utskick till Arbetsgivarverkets medlemmar, korrekturläsning och språkgranskning, stöd i samband med möten och seminarier, fotografering, produktion av power-pointmaterial och viss grafisk formgivning. Arbetsgivarverket genomför många medlemsaktiviteter och bedriver en omfattande projektverksamhet och kommunikatörerna har en viktig roll i att stötta kommunikationen kring aktiviteter och i projekt.

Din profil
Du ska ha dokumenterad erfarenhet av arbete med webbpublicering och textproduktion på webben för myndighet, företag eller intresseorganisation
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med sociala medier till definierade målgrupper
Du ska ha stor erfarenhet av programvarorna Photoshop, Adobe Acrobat, Officepaketet. Arbetsgivarverket använder EPiServer 7, god kunskap om EPiServer eller liknande publiceringsverktyg är därför ett krav för arbetet. Erfarenhet av layoutprogram som exempelvis Indesign är önskvärt
Du ska ha en god språklig förmåga och lätt för att uttrycka dig både muntligt och skriftligt
För arbetet krävs pedagogisk förmåga och god samarbetsförmåga. Vi fäster också stor vikt vid servicevilja och noggrannhet.
Intresse för arbetsmarknads- och samhällsfrågor är av stor vikt.
Du bör ha kommunikations/informationsutbildning från högskola eller universitet
Ansökningsförfarande

Arbetsgivarverket ligger i centralt belägna lokaler på Sveavägen 44 i Stockholm. Arbetsgivarverket tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk
Jobbfakta

ORT
Stockholms stad
ANSTÄLLNING
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
ANTAL TJÄNSTER
1
YRKESOMRÅDE
Media, Kultur & Design
Marknadsföring
UNDERKATEGORI
Publicering
PR & Kommunikation
Ansök nu

PUBLICERAD

5 dagar sedan

SISTA ANSÖKNINGSDAG

31 okt

Om företaget
Under 15 år har Industrikompetens varit en komplett, industriell kompetensförsörjningspartner i med- och motgång. Vi finns i Linköping, Norrköping, Motala och Katrineholm, alltid närvarande i regionen.

När Industrikompetens grundades 1997 var syftet att samordna, planera
och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare. Att Industrikompetens skulle ägas av regionens industriföretag var en bärande princip och genom den nära relationen till ägarna skulle företaget ha möjlighet att agera som en röst åt industrin i kompetensförsörjningsfrågan samt vara en samlingspunkt för olika nätverk.

15 år har passerat sedan starten och nu återgår Industrikompetens till grundtankarna. Vi ska fortsätta att samordna, planera och stödja företag i med- och motgång, skapa och driva nätverk för industrin och aktivt arbeta med den långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industri. Med hjälp av den återinvestering som våra ägare gör har vi möjlighet att göra detta varje
dag.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3821569 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com