search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Sunday, 2 October 2016, 17:47

Contact No: 0768725777
Description:

Som kund- och marknadskoordinator kommer du ha en bred roll och dagligen vara med och utveckla expansiva ToFindOut. I din roll är ingen dag den andre lik och du kommer ha stora möjligheter att påverka och ha inflytande över ToFindOuts fortsatta framgång.

ToFindOut är ledande i sin bransch och en ödmjuk och vänlig arbetsgivare, där du kommer bli väl omhändertagen. Tillsammans med dina 10 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
Som kund- och marknadskoordinator på ToFindOut har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du har många kontaktytor och är bryggan mellan kunderna och researchprocessen - vilket innebär ett ansvar likt en projektledare över det interna arbetet.

I rollen kommer du att:

Vara första kundkontakten vid inkommande förfrågningar
Lyssna och analysera kundens behov och informera om det alternativ som passar kunden bäst
Stödja storkundsansvariga med research
Sköta administration och uppföljning av orders
Förbereda företags- och produktpresentationer inför kundmöten
Optimera ToFindOuts marknadsföring på sociala medier, ex LinkedIn och Facebook
Du kommer dagligen också att arbeta med ToFindOuts researchers, vilket kräver att du har förståelse för research och bakgrundskontroller i stort. Du kommer därför få en utbildning på plats i att bli en renodlad researcher, vilket innebär sökning av information samt administration och koordinering kring det.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET
Jobbet som kund- och marknadskoordinator hos ToFindOut är tänkt att starta efter överenskommelse, med en sex månaders provanställning för att sedan gå över till en tillsvidareanställning. Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team på 11 personer och tillsammans sträva mot uppsatta mål.

VEM ÄR DU?
För att trivas i rollen som kund- och marknadskoordinator tror vi att du är handlingskraftig och ansvarstagande i ditt sätt att ta dig an nya arbetsuppgifter. Då du har daglig kundkontakt och har en koordinerande roll på företaget ser vi även att du har ett intresse för branschen och har förmågan att strukturera upp ditt arbete i ett högt tempo.

Vi ser också att du:

Har erfarenhet av erfarenhet av administration och vana att bemöta kunder
Har god IT-vana då du kommer jobba i Officepaketet (ex PowerPoint, Excel) och internt affärssystem
Är kommunikativ i både tal och skrift samt har ett öga för det grafiska
Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

• Location: Stockholm

• Post ID: 3821561 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com