search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Friday, 30 September 2016, 11:22

Kontakta 060154600
Beskrivning:
Om jobbet
Om tjänsten

Vi söker just nu marknadskoordinator & marknadsassistent för kommande uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som marknadskoordinator & marknadsassistent kommer du att bl.a. ansvara för sociala medier, extern kommunikation, grafisk profil & hemsidor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående, driven och trivs med att sammarbeta med andra mot gemensamma mål. Du som söker ska vidare hela tiden sträva efter att utvecklas i din roll. Vi ställer höga krav på servicemedvetenhet, noggrannhet och att du tar fullt ansvar för helheten i varje arbetsuppgift.

Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet.
Meriterande är grundläggande kunskaper i InDesign, Photoshop och webbpubliceringsverktyg som EPI eller liknande.

Övrigt

Är det dig vi söker? Varmt välkommen att ansöka idag!
Intervjuer sker löpande, ansök senast 31 oktober.

Om företaget
KFX HR-Partner är ett Auktoriserat Bemanning och Omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som Konsult. Som Konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3820953 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com