search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Monday, 17 October 2016, 10:55

Contact:0723015510

Decription:

Om jobbet
Vi söker en driven och målmedveten projektledare till Jönköping som vill utvecklas i en växande organisation

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du agera spindeln i nätet och vara en viktig del genom hela arbetsprocessen. Du kommer vara delaktig under hela genomförandet, ha nära kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer samt se möjligheter till merförsäljning för att driva projekten framåt. Allt från planering, ramavtal, orderhantering, budget, kassaflöde, inköp, styrning och ledning till ekonomisk uppföljning och fakturering är arbetsuppgifter som förekommer. Som projektledare har du ansvaret för anslutningsärenden, allt från administrativa uppgifter, ekonomi till slutresultat.
Första tiden har du en handledare för att bli trygg i din roll samt få en ordentlig inblick i hela arbetsprocessen. Som projektledare till vår kund i Jönköping kommer du få möjligheten att vara delaktig i uppstarten av nya spännande projekt.

Din profil

Skallkrav:
El-teknisk utbildning, lägst gymnasienivå alternativt arbetslivserfarenhet
Körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande
Erfarenhet av projektledning, via utbildning eller arbetslivserfarenhet
Ekonomiskt sinne
Eftergymnasial utbildning
God engelska
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som projektledare krävs det att du är målmedveten, strukturerad och driven. Du tar gärna egna initiativ, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter att utvecklas. Som person är du lösningsorienterad, värdesätter kollegor och teamkänsla och trivs med att leda andra.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

• Location: Stockholm, Sweden

• Post ID: 3820492 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com