search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Sunday, 2 October 2016, 11:01

Contact: 0706652355

Description:


Arbetsuppgifter
Som trafikinformatör ansvarar du för att tågresenärerna får bra och tillförlitlig information om läget i tågtrafiken, till exempel spårändringar och förseningar. Du informerar tågresenärerna via plattformsskyltar, monitorer och webb. För att kunna göra det gäller det att du håller dig uppdaterad om läget i trafiken. Det gör du via datoriserade övervakningssystem och genom att ha ett gott samarbete med järnvägsföretagen, trafikledarna och de övriga trafikinformatörerna.

Du samlar in och sammanställer information om spårändringar, förseningar, fordonsproblem och kontaktledningsfel.

Arbetet som trafikinformatör är varierande beroende på om tågtrafiken flyter normalt eller om det är problem på grund av oväder, fel i växlar, signaler eller andra fel som kan uppstå. Som trafikinformatör arbetar du skift dygnet runt enligt ett schema.

Detta är ett vikariat med start så snart som möjligt och fram till 2017-03-31.

Kvalifikationer
För att arbeta som trafikinformatör krävs att du har en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg och god datorvana. Du har minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om har erfarenhet av skiftarbete. Har du erfarenhet av arbete med information och/eller kommunikation inom kollektivtrafik eller järnväg är även detta meriterande.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svensk och engelska.

Arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och är lojal. Eftersom arbetet sker i en operativ ledningsmiljö är det viktigt att du har en strukturell förmåga. Som person ska du vara kund- och serviceinriktad.

Detta är ett vikariat med start så snart som möjligt och fram till 2017-03-31.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

• Location: Stockholm, Sweden

• Post ID: 3820541 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com