search
backpage.com > Sweden jobs > Sweden sales & marketing

Posted: Friday, 30 September 2016, 11:01

Contact:015775608

Description:


Arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator blir du den produktionsstarka klippa som driver den grafiska produktionen framåt i samarbete med övriga medarbetare inom marknadsgruppen VGN Marketing. Du blir delaktig i framtagning av butikskoncept och mässmontrar som är en viktig del i vår kommunikation.

Dina ansvars- och arbetsområden blir bland annat:
Framtagning/produktion av marknadsmaterial enligt grafiska profiler
Projektleda mässor och kundevents med mässteam
Utveckla butiksexponeringar i samarbete med säljkåren och våra två Brand managers
Hantera daglig kontakt med försäljningsansvariga inom koncernen (Norden)
Koordinera översättningar och korrekturhantering
Kompetens
Vi söker dig som har några års erfarenhet av grafisk formgivning och är bekväm med produktions- och projektledning. Du jobbar i de flesta program inom Creative Suite och Office-paketet. Vi formger det mesta av vårt broschyrmaterial till samtliga marknader och ser gärna att du har vana av att arbeta med språkversioner. Du har ett bra öga för design och layout och förmåga att skapa en helhetsbild utifrån behov och detaljnivå. Har du dessutom erfarenhet av marknadsföring i detaljhandeln och butikskommunikation är det meriterande.

Du är en slipad projektledare med hög energi och en person som får saker att hända. Du är en lagspelare med stark social kompetens. Vi vill också att du är strukturerad, noggrann, gillar ett högt tempo och har sinne för affärer. Vana från att leda och hantera många parallella projekt är nödvändigt.

Du ska ha en högskoleexamen inom relevant område, eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet, och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Personlighet
Som person är du nyfiken på nya trender och tekniker, fokuserad och ansvarstagande. Du tycker om att ta initiativ för att bidra med nya lösningar och gillar att samarbeta i mindre team - samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är noggrann och har en god känsla för detaljer. För att trivas hos oss bör du vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.

VGN Marketing
Befattningen ingår i VGN Marketing som är marknadsavdelningen för Fresh AB, Pax AB, Volution Norge AS, Danmark, Finland, Shanghai Ltd och Welair AB (Volution Holdings Sweden AB). Avdelningen består av marknadschef, marknadskoordinator, teamledare/brand manager, och webmanager - totalt sex personer med dig. Tre i marknadsgruppen är placerade på Fresh i Gemla i Småland, och tre på Pax i Hälleforsnäs - där du är den ena.

Inom VGN Marketing planeras arbetet för alla bolag/affärsområden via kommunikationsplaner i samarbete med försäljningsansvariga. Marknadsgruppen arbetar nära säljkåren, vilket innebär en del resor i Sverige och Norden.

Varaktighet och placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Pax AB i Hälleforsnäs.

• Location: Stockholm, Sweden

• Post ID: 3820538 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com