search
backpage.com > Sweden local places > Sweden salons/nails/spas

Posted: Thursday, 20 August 2015, 0:05

Reply

Hejsan, jag driver tillsammans med BeautyByS en salong i varberg där jag erbjuder bla medicinsk fotvård och friskvårds massage.

Malin heter jag och är född och uppvuxen i Varberg. I grund och botten är jag utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldrevården, jag utbildade mig till massör 2011 och för tillfället studerar jag till medicinsk fotterapeut på yrkeshögskolan i Göteborg och är klar dec-15.

Jag erbjuder även en unik ansiktsbehandling där man för ner hyarulonsyra på cellnivå med hjälp av galvanisk ström. Målet är att släta ut rynkor och återfukta huden med en skonsam och välbeprövad metod som tål att jämföras med botox och filers! Endast dermatologiskt testade produkter. Hyarulonsyran har även visat sig ha en positiv effekt vi behandling av acne.

För mer info, ring eller maila =) mvh Malin

tel: 708740289

website: https://www.facebook.com/pages/Malins-Fotv%C3%A5rd-Massage/1477084052506623?sk=info&tab=page_info

email: mallzan_89@hotmail.com

• Location: Stockholm

• Post ID: 3117660 sweden
sweden.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com